1/Exposició filatèlica i de col·leccionisme amb motiu de la celebració de l’Any Josep Mascaró Pasarius. Centenari del seu naixement 1923-2023. Claustre del Carme de Maó del 15 al 29 de setembre de 2023. Organitzada pel Grup Filatèlic i numismàtic de l’Ateneu de Maó:

2/Exposició fotogràfica, cartogràfica i obra escrita a la finca de Río de la Plata d’Alaior auspiciada per l’actual propietari Emmanuel Javal i la seva família, que reuneix una selecció de fotografies de la col·lecció personal de JMP, amb motiu de la Trobada commemorativa del naixement de Josep Mascaró Pasarius i de la maternitat primigènia de Fanny Ventura Pasarius Vinent, organitzada per Emmanuel just el dia del 100è aniversari del seu naixement, el 13 de novembre de 2023, amb més d’una setantena de convidats:

3/ Exposició itinerant “A peu i amb bicicleta. Mascaró Pasarius la forja d’un investigador”. Sala municpal d’exposicions del Roser, Ciutadella. Organitzada per l’Ajuntament de Ciutadella:

4/Exposició fotogràfica «Pasarius (1923-1996)» a la galeria Pinzellades d’Art d’Alaior, del 18 de novembre a 12 de desembre de 2023. L’exposició és una a continuació de l’homenatge retut per Emmanuel Javal i la seva família a Río de la Plata, Alaior:

5/ Exposició itinerant “A peu i amb bicicleta. Mascaró Pasarius la forja d’un investigador”.  Sala d’Audiències i Claustre del Claustre del Carme, Maó. Organitzada pel Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Maó :

6/ Exposició itinerant “A peu i amb bicicleta. Mascaró Pasarius la forja d’un investigador”. Sala de Cultura de Sant Diego, Alaior, 27-3-2024. Organitzada pel Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament d’Alaior: